Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

14 Κλειδιά για να Ανοίξετε την Καρδιά ενός Άντρα (Β μέρος)


Δρ. Λίζα Βάρβογλη, Ph.D., Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

14 Κλειδιά για να Ανοίξετε την Καρδιά ενός Άντρα (Β μέρος)

8. Επενδύστε στη δύναμη του αγγίγματος.

Το απαλό άγγιγμα έχει μεγάλη δύναμη και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.  Καθώς μιλάτε ακουμπήστε το χέρι του, αφήστε τα ακροδάχτυλά σας να αγγίξουν τα δικά του, αφήστε το απλό, αθώο άγγιγμα να υπογραμμίσει τα λεγόμενά σας.  Έρευνες δείχνουν ότι με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η συμπεριφορά φλερταρίσματος αλλά και η καλή διάθεση.

9. Αναζητήστε την προστασία του.

Από την απαρχή της ανθρωπότητας, το είδος μας εξελίχθηκε ώστε οι άντρες να είναι κυνηγοί και προστάτες, ενώ οι γυναίκες είχαν τον ρόλο του συλλέκτη και του αγρότη.  Αν αναζωπυρώσετε το βασικό αυτό αντρικό ένστικτο, θα προσελκύσετε τον άντρα με τον οποίο μιλάτε.  Προσοχή στις ισορροπίες όμως!  Άλλο να αναζητήστε στιγμιαία την προστασία του (πχ προχωρώντας έρχεται από απέναντι ένα μεγάλο σκυλί και εσείς κολλάτε επάνω του) και άλλο να δείχνετε εξαρτημένη και ότι τον χρειάζεστε.

10. Μη κουτσομπολεύετε, μη μιλάτε άσχημα!

Οι γυναίκες που μιλούν άσχημα, βρίζουν ή γίνονται χυδαίες, παρόλο που αρχικά μπορεί να δημιουργήσουν ένα χαλαρό κλίμα, στην πραγματικότητα απωθούν τους άντρες.  Επίσης, η τάση να κουτσομπολεύουν και να λένε κακίες για τον έναν και τον άλλον είναι απωθητικές συνήθειες.

11. Βάλτε μια δόση… αταξίας.

Χρειάζεται μια μικρή δόση αταξίας, όπως το να χρησιμοποιείτε χιούμορ, να λέτε ανέκδοτα, να κάνετε ευχάριστες πλάκες, με άλλα λόγια να δείχνετε την πιο ‘λάιτ’ πλευρά σας.  Με αυτό τον τρόπο δεν γίνεστε ποτέ το καλό αλλά βαρετό κορίτσι!

12. Να είστε ευγενική.

Η ευγένεια είναι μία από τις ποιότητες ενός καλού, γλυκού κοριτσιού, το οποίο ονειρεύονται οι άντρες για μόνιμη σύντροφο.  Στη συζήτηση με έναν άντρα που σας αρέσει να είστε ευγενική, γλυκομίλητη, καλοπροαίρετη.  Δείξτε τις παραπάνω ποιότητες και τον αυθεντικό σας εαυτό και δε θα χάσετε!

13. Δείξτε του ότι τον εκτιμάτε.

Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά που συζητάμε εδώ, θα δείτε ότι θα γίνετε μια αγαπητή, επιθυμητή γυναικεία παρουσία, και θα σας προσεγγίσουν πολλοί άντρες.  Είναι πολύ πιθανό ότι αυτός στον οποίο θα αρέσετε περισσότερο, και θα σας αρέσει, θα είναι κάποιος που θα προσπαθήσει να σας κατακτήσει.  Στη διαδικασία αυτή θα προσπαθήσει να σας ευχαριστήσει αλλά και να σας εντυπωσιάσει.  Πολλές γυναίκες θεωρούν κάτι τέτοιο δεδομένο, οπότε δε δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις πράξεις του άντρα.  Με αυτό τον τρόπο όμως, ο άντρας τελικά θα σταματήσει την προσπάθεια.  Δώστε του λοιπόν προσοχή, δείξτε ότι εκτιμάτε όσα κάνει για εσάς και προπαντός, δείξτε του ότι τον εκτιμάτε σαν άνθρωπο!

14. Δείξτε ότι δεν είστε εύκολη περίπτωση.

Βάλτε έναν βαθμό δυσκολίας στην κατάκτησή σας!  Μην παραδοθείτε στον πρώτο άντρα που σας αρέσει από την πρώτη στιγμή.  Αφήστε τον να μπει στη διαδικασία να σας φλερτάρει, να πρέπει να σας κερδίσει για να σας κατακτήσει.  Να είστε ανοιχτή, ομιλητική, ευχάριστη, αλλά να ξέρετε που να τραβήξετε τη διαχωριστική γραμμή ώστε ο άλλος να μη σας θεωρήσει δεδομένη.

Λέξεις-Κλειδιά: σχέσεις, έρωτας, προβλήματα σχέσεων, ζευγάρι, αναζήτηση συντρόφου, Λίζα Βάρβογλη.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ:

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και επιθυμείτε να το αναδημοσιεύσετε, παρακαλώ να συμπεριλάβετε το όνομα και την ιδιότητά μου, τον τίτλο του άρθρου και τη διεύθυνση του συγκεκριμένου ιστολόγιου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

share